Bakkerij de Jager krijgt 1500ste Cash-it kassa

Edwin en Astrid Kamper van Bakkerij de Jager te Leerdam waren aangenaam verrast toen zij onlangs bij Evers Kassasystemen een Cash-it kassa bestelden voor hun nieuw te openen filiaal in Meerkerk. “Dit bleek de 1.500ste Cash-it kassa te zijn en om dit te vieren kregen wij deze kassa kado, dit hadden wij natuurlijk niet verwacht.” “Deze mijlpaal wilden wij (Evers Kassasystemen en Marti Orbak Software) natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan”, vertelt Lars Evers enthousiast.


Logische keuze

Voor bakkerij de Jager was het een logische keuze om ook in de nieuwe winkel met Cash-it te gaan werken. “In onze andere vier winkels wordt al jaren met Cash-it kassa’s afgerekend en besteld en het werkt ideaal.” Volgens Edwin kan de tijdwinst die Cash-it en de Bake-it software oplevert, wel eens oplopen tot 1,5 tot 2 uur per dag. “Het gemak voor het verkooppersoneel, de tijdwinst met het maken van de productielijsten, het invoeren van bestellingen, ik zou niet meer zonder kunnen/willen.” Dave Everaers van Marti Orbak Software vult aan: “Doordat de systemen met elkaar ‘praten’ hoeft de bakker geen dubbel invoerwerk meer te doen en is hij af van de losse briefjes en het overtypen van bestellingen, dit gebeurt direct in de winkel via de Cash-it kassa.”

Kwaliteit en Service

Het Cash-it kassasysteem is ontwikkeld door Marti Orbak Software in nauwe samenwerking met Evers Kassasystemen, die de hardware, installatie en de technische service verzorgt. Lars Evers vertelt: “Door deze nauwe samenwerking kunnen wij de bakkers 7 dagen per week de kwaliteit en service bieden die ze van ons mogen verwachten. Is er een probleem, dan hoeft de bakker maar naar een van ons te bellen en wij lossen het op als één partij, dus geen kastje naar de muur praktijken.”

Tijdwinst voor de bakker

“Toen wij jaren geleden met Cash-it begonnen, werden wij met een schuin oog aangekeken door de reguliere kassaleveranciers. En moet je nu kijken!” Dave Everaers en Lars Evers zijn trots op het succes van hun Cash-it kassasysteem die de bakkers zoveel tijdwinst en rust oplevert. Dave Everaers komt zelf uit een bakkersfamilie: “dus ik weet wat er allemaal bij komt kijken om een bakkerij te runnen. Met onze software zijn wij continu op zoek naar manieren om tijdwinst te behalen en fouten te voorkomen, zodat de bakker meer tijd overhoudt voor zijn ambacht en gezin.”

Altijd up-to-date

Naast het Cash-it kassasysteem gebruikt Bakkerij de Jager Bake-it voor de administratie en Calc-it voor zijn receptbeheer. Door met de Cash-it kassa te werken, kunnen de winkeldames de klanten direct informeren over ingrediënten, allergenen en bereidingswijzen. “Sinds twee jaar werken wij ook met de EXTRAvestiging Webshop van Marti Orbak Sofware. Deze webshop bestellingen komen ook direct op onze lijsten en de Cash-it kassa’s. Naast de kassa’s is dus ook de webshop altijd up-to-date met het assortiment en de juiste prijzen en reclames.” vertelt Astrid Kamper.

Hét kassasysteem voor de bakkerij

Cash-it is het meest uitgebreide en gebruiksvriendelijke kassasysteem voor de bakkerij. Uiteraard bezit Cash-it alle functionaliteiten van een moderne kassa, zoals lunchroom, bestellen, productinformatie. Cash-it ‘praat’ direct met Bake-it of Orbak op kantoor. De bakker kan elke minuut van de dag bekijken wat er in de winkels gebeurt. Alle bestellingen die in Cash-it worden ingevoerd zijn direct zichtbaar op kantoor en (prijs)wijzigingen die op kantoor worden gemaakt, zijn direct zichtbaar op de Cash-it kassa’s, dat geldt ook voor de EXTRAvestiging webshop bestellingen. De baklijsten, prijzen en reclames zijn hierdoor altijd up-to-date. Apart invoeren is voorgoed verleden tijd, wat de kans op fouten minimaal maakt en aanzienlijke tijdwinst oplevert. Tevens kan Cash-it direct vanaf de kassa de etikettering op de filialen verzorgen. Doordat alle handelingen op de Cash-it kassa’s worden vastgelegd, wordt het opsporen van eventuele frauduleuze handelingen zeer eenvoudig.

 
parallax background