parallax background

ACTIE Recepten invoerservice


Komt het er maar niet van om met de recepten te beginnen?
Wil je de warenwettelijke benaming in orde maken?
Wil je snel de recepten in Bake-it/Orbak hebben staan?

De Recepten Invoerservice neemt veel werk uit handen. Onze consultant komt naar de bakkerij om samen de recepten in te voeren of bij te werken. Op één dag worden zo’n 60 tot 100 recepten ingevoerd. Dan ben je snel een eind op weg!

Deze recepten worden oa gebruikt worden voor de warenwettelijke etiketten, productinfo. naar de Cash-it kassa en EXTRAvestiging webshop en voor het berekenen van de warenwettelijke benaming.

Ris

ACTIE Recepteninvoer

Maak nu gebruik van de Recepten Invoerservice actie en krijg bij een afname van 6 uur, 2 uur gratis! (€ 200,- korting). Heeft u ook de module Label-it? Dan kunnen wij direct de gewenste etiketten voor de winkels en/of derde kanaal instellen.
Meer info? Afspraak maken?

Waarom een receptprogramma?

Als het toch tijd kost, doe het dan gelijk goed. Door de recepten centraal bij te houden heb je er in het hele bedrijf profijt van. Niet alleen straks voor het bepalen van de warenwettelijke benaming, maar ook voor het afdrukken van de etiketten, productielijsten, kostprijscalculatie, het opvragen van productinformatie op de kassa en op de webshop en nog veel meer. 

parallax background

MEER WETEN?
NEEM CONTACT

MET ONS OP