parallax background

Warenwetbesluit meel & brood

Laat de software voor je werken


Het nieuwe Warenwetbesluit Meel en Brood moet ervoor zorgen dat de consument direct helder heeft wat de basis is van het brood. Wit, bruin of volkoren is verplicht op of bij ieder product te vermelden. Een “tarwebrood” wordt bijvoorbeeld een “bruin tarwebrood”. Deze verplichting geldt voor alle broodsoorten, inclusief stokbrood, vruchtenbrood, suikerbrood, melkbrood, kleinbrood e.d. Het besluit is per 1 juli 2020 ingegaan. Voor bakkers geldt een overgangsperiode tot 1 juli 2022 om de veranderingen door te voeren.


Voor meer informatie over het warenwetbesluit verwijzen wij u door naar het NBC.Recepten in Bake-it en Orbak

Door recepten bij te houden in Bake-it of Orbak kan het programma automatisch de juiste benaming berekenen. Dat scheelt een hoop werk. De recepten en warenwettelijke benamingen worden ook direct doorgevoerd naar de etiketten, Cash-it kassa's, webshop, prijskaartjes etc. Het centraal bijhouden van recepten zorgt dat je gegevens niet dubbel hoeft bij te houden en alles altijd up-to-date is.


Recepten invoerservice

Wil je snel de recepten ingevoerd hebben? De Recepten Invoerservice neemt veel werk uit handen. Onze consultant komt naar de bakkerij om samen de recepten in te voeren of bij te werken. Op één dag worden zo’n 60 tot 100 recepten ingevoerd. Dan ben je snel een eind op weg! Maak nu gebruik van de ACTIE recepten invoerservice
parallax background

MEER WETEN?
NEEM CONTACT

MET ONS OP