parallax background

Cash-it iPad kassa

De flexibele moderne kassa voor uw winkel

Bent u op zoek naar een complete kassa met minimale investering? Cash-it, het meest uitgebreide en gebruiksvriendelijke kassasysteem voor de bakkerij is nu ook beschikbaar voor de iPad! Naast zeer uitgebreide verkoopregistratie kunnen uw medewerkers de klant uitgebreid informeren over de ingrediënten en allergenen-stoffen van uw producten. De Cash-it iPad kassa is ook zeer geschikt voor uw lunchroom.Betaal naar gebruik


Voor slechts 2 euro per dag maakt u gebruik maken van alle mogelijkheden van de Cash-it iPad kassa. Geen hoge investeringen, geen modules, geen extra kosten. Is uw winkel gesloten? Dan heeft u ook geen kosten. En bij drukke dagen? Pakt u er gemakkelijk een of meerdere extra kassa's bij.

 

Uw medewerkers kunnen snel aan de slag


Door het gebruik van duidelijke buttons, kleuren en prijzen is het gebruik van de kassa kinderspel. Het gebruik is zeer eenvoudig en logisch. Uw medewerkers kunnen er snel mee aan de slag. Uiteraard kunnen er meerdere werknemers tegelijk op de kassa werken.
 

Ingrediënten en allergenen


Uw winkelmedewerkers kunnen de klant direct informeren over de ingrediënten, allergenen en andere productinformatie. Deze informatie kunnen ze ook direct printen op de bonprinter en met de klant meegeven. Zij hoeven hiervoor niet meer naar de bakkerij te lopen. Service voor uw klanten en meer rust voor u.
 

Goede training voor uw medewerkers


Wij begrijpen als geen ander dat een nieuwe kassa altijd even wennen is. Ondanks dat de Cash-it iPad kassa zeer gebruiksvriendelijk is, worden uw medewerkers altijd door ons getraind.
 

Lunchroom


De Cash-it iPad kassa kunt u ook perfect gebruiken voor uw lunchroom, zonder extra kosten. De lunchroom module bevat alle functies die u nodig heeft om bestellingen op te nemen, zoals tafels splitsen/samenvoegen, apart afrekenen, tijd bezet en nog veel meer.
 

Snel en gemakkelijk afrekenen


Via het overzichtelijke betaalvenster kan de medewerker snel afrekenen, contant, via pin of een combinatie hiervan. Uiteraard kan de pinterminal gekoppeld worden, zodat invoerfouten verleden tijd zijn.
 
parallax background