Op zondag 5, maandag 6 en dinsdag 7 maart staan wij ook dit jaar weer samen met Evers Kassasystemen op Bakkersvak.

Laat je verrassen over de uitgebreide mogelijkheden voor het automatiseren van uw bakkerij, de winkel(s), alles om te etiketteren, receptbeheer, webshops, bestellen, productielijsten en nog veel meer. En dat alles onder één dak. 

Uiteraard is er op de beurs veel aandacht voor het vertrouwde Cash-it kassasysteem, gewoon goed en simpel! Cash-it is niet voor niets de de meest gebruikte  kassa in de bakkerij.

Samen met Evers Kassasystemen zorgen wij niet alleen voor de beste service, maar ook voor tijdwinst, continuïteit en rust in uw bakkerij.

NIEUW dit jaar is de Cash-it betaalzuil en Cash-it mobiele kassa (pda)!  Lees verder voor meer info

WHAT'S NEW !

De zelfscan kassa voor de bakkerij

De Cash-it kassa is binnenkort ook beschikbaar als zelfscan kassa. Klanten raken steeds meer gewend om zelf af te rekenen. Waarom dan niet in de bakkerswinkel. Van deze tijd, snel en veilig. 

Met de Cash-it zelfscan kassa, scant de klant zelf de producten of selecteert deze op de zelfscan kassa en rekent dit vervolgens direct af via pin of cash via de ingebouwde Cikam Easy Cash-it compact. De zelfscan kassa verkort wachttijden en de winkelmedewerker heeft zo meer tijd voor de andere klanten.

Mobiele kassa voor Cash-it

Cash-it Mobile is de mobiele horeca kassa voor Cash-it. Met behulp van een handzame PDA/Handheld kunnen uw medewerkers snel en gemakkelijk bestellingen opnemen in de lunchroom of op het terras. De bestellingen worden automatisch doorgestuurd naar de keuken– en/of barprinter. Uiteraard kunnen tafels ook worden gesplitst of samengevoegd en is apart afrekenen mogelijk.

De bestelling is direct zichtbaar op de Cash-it kassa. De rekening kan daardoor zowel via de handheld (PDA) als via de Cash-it kassa betaald worden.

 

Tot ziens op Bakkersvak!

zondag 5, maandag 6 en dinsdag 7 maart

van 10:00 – 17:00 uur

Evenementenhal in Gorinchem.