parallax background

Software voor de bakkerij van nu
en voor de bakkerij van morgen

Het dagelijks verwerken van bestellingen, het maken van de productielijsten en de facturatie kosten veel tijd en is gevoelig voor fouten. Bakkerijsoftware neemt u veel werk uit handen en voorkomt dubbel werk. Hierdoor houdt u meer tijd over voor uw ambacht. Als Marti Orbak Software zijn wij enkel actief binnen de bakkerijbranche, wij komen zelf uit het vak en spreken dus úw taal. Daarom durven wij wel te zeggen dat wij dé specialist zijn in bakkerij automatisering. Bake-it en Orbak zijn niet voor niets de meest gebruikte softwarepakketten voor de bakkerij.

.

Uw gehele bedrijfsvoering in één pakket


Gegevens dubbel of handmatig bijhouden is voorgoed verleden tijd. Prijzen, productinformatie (ingrediënten, allergenen en voedingswaardes), reclames, klantgegevens en bestellingen hoeft u maar één keer aan te passen. U vindt de gegevens direct overal terug waar u het nodig heeft, in de productie, op kantoor, in de kassa in de winkel, op de etiketten en in de webshop. Hierdoor houdt u meer tijd over voor uw ambacht.

 

Geschikt voor iedere bakkerij


Zoals uw klanten kunnen kiezen uit uw uitgebreide assortiment, heeft u bij ons ook ruime keuze. Elke bakkerij werkt tenslotte anders. Welke pakket het beste bij u past? Dat hangt af van uw manier van werken. Wat wilt u verbeteren, waar wilt u tijd besparen, waar ligt uw focus. Of u nu (g)een winkel heeft of 30 winkels, met of zonder lunchroom, voor elke (banket)bakkerij en patisserie is een passende oplossing. Samen kijken wij welke software naadloos aansluit bij uw wensen: Bake-it of Orbak.

 

Foutloos bestellen via uw winkel(s) en online


Beheer uw kassa's en webshop direct vanaf kantoor. U bepaalt zelf welke artikelen er op uw Cash-it kassa en Webshop zichtbaar zijn, met de bijbehorende prijs, reclames, afbeeldingen, product- en allergenen informatie. Bestellingen vanuit uw winkel(s) en de webshop worden automatisch ingelezen op kantoor en worden direct meegenomen op uw productielijsten. Dit betekent minder telefoon, minder handmatig werk, minder kassawerk, geen fouten en meer tijd voor uw ambacht.


 

Informeer uw klant over allergenen en ingrediënten


Glutenvrij, koolhydraatarm, notenallergie. Consumenten hebben steeds meer specifieke vragen over uw producten. Door het beheren van uw recepten in Calc-it heeft u alle ingrediënten, allergenen en voedingswaardes (via Specsplaza) direct bij de hand. De informatie kunt u uiteraard afdrukken op uw warenwettelijk vereiste etiketten, gebruiken in de productie en opvragen op de Cash-it kassa’s in de winkel en in de EXTRAvestiging Webshop.

 

Productielijsten, verdeellijsten en nog meer


De productie wil weten wat er gemaakt moet worden, de winkel wil weten wat de bestelling van de klanten is en de bezorger wil weten welke bestelling hij op welk adres moet bezorgen. Print alle lijsten die nodig zijn af óp het door u gewenste tijdstip. Perfecte productielijsten, gebruiksvriendelijke verdeellijsten, duidelijke pakbonnen, overzichtelijke facturen en heldere statistieken. Dit kan automatisch en handmatig, op papier en digitaal.

 

Nog veel mogelijkheden ......


Ook op het gebied van voorraad, inkoop, klachtenregistratie, boekhouding, personeel kan onze software u ondersteunen. Samen met u zoeken wij naar de beste manier om uw bedrijf te automatiseren, van bestelling, tot productie, tot afleveren en facturatie. Meer weten? Wij verzorgen graag een gratis demonstratie bij u op locatie.

parallax background

MEER WETEN?
NEEM CONTACT

MET ONS OP