Help jij graag mensen met hun computervragen?


Dan zoeken wij jou!

Support medewerker Bakkerij

Fulltime

Hou jij van computers en vind je het leuk om klanten te helpen, lees dan vooral verder.

Wij zijn namelijk op zoek naar versterking van ons supportteam, dat bestaat uit 6 gedreven collega's

Wat doen wij eigenlijk bij Marti Orbak Software
Misschien weet jij dit allang, maar wij maken 'superchille' software, waarmee onze bakkerijklanten efficiënter en sneller kunnen werken.

Wat ga jij doen als nieuw supporttalent?
Jij bent het telefonische visitekaartje van Marti Orbak Software, het eerste aanspreekpunt voor de gebruikers van onze bakkerijsoftware. Je bent leergierig, waardoor je snel in staat bent om vragen van klanten om een duidelijke manier te beantwoorden. En weet je het antwoord niet direct, dan kun je uiteraard bij een van jouw collega's terecht. Door de korte en directe lijnen met de andere collega’s van Marti Orbak Software denk je mee met de ontwikkeling van de software en het verhogen van het serviceniveau.

Hoe ziet een werkdag eruit
Tussen half 9 en 9 uur kom jij binnen. Je haalt eerst een kop koffie, wenst iedereen een goede morgen en gaat naar jouw werkplek. De telefoon gaat. Deze morgen heb jij geen telefoondienst, dus jouw collega pakt de telefoon op. Jij gaat zitten en checkt de binnengekomen tickets. Er heeft een klant gemaild dat de factureren niet uit de printer komen. Jij neemt contact op met de klant en ziet al snel dat niet de juiste printer is geselecteerd. Probleem is opgelost en de klant is blij. Je gaat aan de slag met een nieuw ticket. Een kassa heeft storing, na controle blijkt het al snel iets hardwarematig te zijn, jij neemt contact op met onze hardware partner, zij pakken het verder op. Voor je het weet is het tijd voor lunchpauze. Even een potje tafeltennissen, poolen, darten of buiten een frisse neus halen. Gedurende de dag komen er van allerlei soorten vragen voorbij: vragen over kassa's, etiketten, calculeren, facturatie, de webshop. Je hebt vandaag weer veel klanten en collega's kunnen helpen en met een goed gevoel rijd je aan het eind van de dag weer naar huis.

Hoe ziet onze ideale collega eruit
  • Positieve, leergierige en actieve instelling
  • Affiniteit met computers en automatisering
  • Achtergrond in de bakkersbranche is een pré
  • Communicatief vaardig en klantgericht
  • In staat om prioriteiten te stellen en stressbestendig
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken
What's in it for you
Een baan met veel variatie en klantcontact bij een boeiend en groeiend softwarebedrijf met een informele collegiale werksfeer, goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?
Solliciteer dan snel! Wij vinden het vooral belangrijk wat je kan en wie je bent. Stuur daarom jouw motivatie en CV naar Dave. Neem voor meer informatie contact op met Dave Everaers of Jean-Pierre Verbeek.